Suma Combi + LA6 gépi mosogatószer és öblítő egyben 5 literes

Termékek

CLOSE

15 456,00 Ft (12 170,08 Ft + ÁFA)

Rendelésre

Készletinformáció:

Rendelésre

Mennyiségi kedvezmények:

Helyettesítő termék:
Cikkszám: D-101101254 Kategória:
Kiszerelés:
Raklapon:

Megjegyzés: A kép a valóságtól eltérhet

Máshol olcsóbb?
Q

Árgarancia

Jobb áron találta meg valahol ezt a terméket, de szeretné nálunk megvásárolni?

Szolgáltatásunk színvonalának magasan tartása mellett kiemelten fontos, hogy versenyképes árakat is tudjunk Önöknek biztosítani. Így ha ezt a terméket valahol olcsóbban kínálják, kérjük küldje el nekünk a konkurens termék linkjét valamint kínált eladási árát, munkatársaink pedig rövid időn belül jelentkeznek személyre szabott ajánlatunkkal!

Mi árunk:

15 456,00 Ft (12 170,08 Ft + ÁFA)

Kérjük adja meg a konkurens termék elérhetőségét és árát:

Suma Combi + LA6 gépi mosogatószer és öblítő egyben 5 literes

15 + 7 =

v

Leírás

A Suma Combi+ LA6 új, innovatív technológiát alkalmazva egyesíti a koncentrált folyékony gépi mosogató- és öblítőszert. Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy akár 12°dH, 21°fH vagy 215ppm vízkeménységi körülmények között is eltávolítsa a szennyeződést és optimális száradást biztosítson az edényeknek.

A Suma Combi + LA6 nagy hatékonyságú, lúgos kémhatású folyékony gépi mosogató és öblítőszer, amely egytartályos vagy elöltöltős mosogatógépek széles körénél használható (szállítószalagos vagy többtankos gépekhez nem alkalmas). A benne található maró lúg és vízkövesedésgátlók keveréke kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket. A hatékony vízkövesedésgátló összetevők nagy mennyisége még 12nko vagy 215 ppm vízkeménység mellett is megakadályozzák a vízkő kialakulását. Különleges öblítőadalékot tartalmaz, amely megváltoztatja a víz viselkedését, így nincs szükség külön öblítőszer hozzáadására.

Feloldja a zsírt és az odaszáradt ételmaradékokat.
Magas koncentrációja gazdaságossá teszi használatát.
Még 12nko vagy 215 ppm vízkeménység mellett is megakadályozza a mosogatógép vízkövesedését.
Gyors száradást, csík- és foltmentes edényeket biztosít

A Suma Combi+ LA6-ot általában Diversey automatikus adagoló berendezéssel alkalmazzák. Használható azonban beépített adagolószivattyúval együtt. A tökéletes tisztítási eredmény elérése érdekében akár 12°dH, 21°fH vagy 215 ppm vízkeménység mellett is használja a minimálisan ajánlott 0,4 ml/l* adagolást, a helyi körülményektől függően. 2 ml/l-nél ez megakadályozza a vízkő lerakódását akár 215 ppm CaC03, 12°dH, 21°fH tartalmú vízben. A tényleges adagolás a helyszín körülményeitől (vízkeménység, szennyeződés mértéke, eljárások) függ. A termék nem alkalmas olyan rendszerekhez, ahol jelenleg savas öblítőszert használnak a vízkőoldó, és ahol a mosószer öblítőszer adagja 2:1 alatt van. Első használatkor öblítse ki az adagolórendszer szivattyúját és szállító csöveit, hogy elkerülje a termékek keveredése miatti esetleges kristályosodást ezekben a csövekben, és ürítse ki az öblítővezetéket.

ADR jelölések, piktogrammok

Share This
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0