SUMA Nova L6 Gépi mosogatószer kemény vízhez 20 literes

Termékek

CLOSE

Készletinformáció:

Nincs raktáron, rendelhető

Mennyiségi kedvezmények:

Helyettesítő termék:
Cikkszám: D-1009689031 Kategória:
Kiszerelés:
Raklapon:

Megjegyzés: A kép a valóságtól eltérhet

Máshol olcsóbb?
Q

Árgarancia

Jobb áron találta meg valahol ezt a terméket, de szeretné nálunk megvásárolni?

Szolgáltatásunk színvonalának magasan tartása mellett kiemelten fontos, hogy versenyképes árakat is tudjunk Önöknek biztosítani. Így ha ezt a terméket valahol olcsóbban kínálják, kérjük küldje el nekünk a konkurens termék linkjét valamint kínált eladási árát, munkatársaink pedig rövid időn belül jelentkeznek személyre szabott ajánlatunkkal!

Mi árunk:

Kérjük adja meg a konkurens termék elérhetőségét és árát:

SUMA Nova L6 Gépi mosogatószer kemény vízhez 20 literes

1 + 2 =

v

Leírás

SUMA Nova L6 Gépi mosogatószer kemény vízhez 20 literes

A Suma Nova L6 egy gépi mosogatószer koncentrátum, mely kitűnő tisztaságú edényeket biztosít kemény vízkörülmények mellett.

A Suma Nova L6 egy nagy hatékonyságú, lúgos kémhatású folyékony gépi mosogatószer, ami egy- és többtartályos mosogatógépekhez egyaránt használható. Lúgos- és vízkőképződés-gátló összetevők hatékony keverékén alapul, melynek segítségével hatékonyan eltávolítja a zsíros- és odaszáradt szennyeződéseket is az edényekről. Egyedi összetevőinek köszönhetően kemény víz esetén is megelőzi a vízkövesedést.

Eltávolítja a zsírokat és odaszáradt ételmaradékokat
Kemény víz esetén is segít megelőzni a mosógép vízkövesedését
Magas koncentráltságának köszönhetően költséghatékony megoldást jelent

A Suma Nova L6-ot általában Diversey automata adagolóberendezéssel alkalmazzák. Használható beépített adagolószivattyúkkal együtt is, ahol ezek fel vannak szerelve. A tökéletes tisztítási eredmény érdekében kemény vízben is, 0,4 ml/l* koncentrációban adagolja. 2 ml/l-nél ez megakadályozza a vízkő lerakódását legfeljebb 205 ppm CaCO3 11,5°dH, 20,5°fH tartalmú vízben. A tényleges adagolás a helyszín körülményeitől (vízkeménység, szennyeződés mértéke, eljárások) függ. Az első használat előtt öblítse ki az adagolórendszer szivattyúját és szállítócsöveit, hogy elkerülje a termék kristályosodását, amelyet a korábban használt termékekkel való keveredés okoz.

ADR jelölések, piktogrammok

Share This
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0